Hangbruginstallatie breekt van flatgebouw en valt op auto’s Seringenstraat Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Een gedeelte van een hangbruginstallatie is vrijdagmiddag 26 mei van het dak van een flatgebouw gevallen aan de Seringenstraat in Maassluis. Het onderdeel van de installatie kwam met hoge snelheid in de grond en op voertuigen terecht. Vier geparkeerde voertuigen hebben schade opgelopen.

Bij Seringenflat werden schilderwerkzaamheden verricht. Hiervoor is er een hangbruginstallatie geplaatst. Op het dak van het flatgebouw zijn twee ‘armen’ geplaatst die de hangbrug tillen. Vermoedelijk wilden medewerkers de armen verplaatsen, waarbij het mis ging en een arm van het flatgebouw viel. De hangbrug zelf stond beneden aan de grond, met niemand erin.

- Advertisement -

De arm van de hangbruginstallatie kwam met dusdanig harde kracht op de grond terecht, dat er een gat is geslagen in de stenen grond. Vier voertuigen hebben schade opgelopen, waarvan twee veel schade. Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

De tweede arm van de hangbruginstallatie stond nog op het dak van het flatgebouw. De brandweer is ter plaatse gekomen om te kijken of deze arm nog steven vast stond. Volgens een woordvoerster van de politie is de arbeidsinspectie op de hoogte gebracht om onderzoek te doen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man aangehouden na bedreiging aan de Wagenstraat in Maassluis

Maassluis - Zondagavond is een man door agenten uit zijn woning gepraat nadat hij zijn buren had bedreigd....

Auto met kind van 1,5 jaar oud rolt van de kade af het water in Haven Maassluis.

Maassluis - Op de Haven in Maassluis is zondagmiddag rond 12:30 uur een auto vanaf een parkeerplek op...

Dode na schietincident in woning, politie gaat niet uit van misdrijf Burg. Van der Lelykade Maassluis

Maassluis - In een woning aan de Burg. Van der Lelykade in Maassluis is woensdagmiddag het stoffelijk overschot...

Verdachte langer vast na fatale mishandeling Maassluis

Maassluis - De 26-jarige man uit Geldrop (N-B) die verdachte is van een dodelijk geweldsincident in Maassluis, blijft...