Gedumpt of ontsnapt? Welk kindje is zijn Flappie kwijt in Rotterdam-Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdag op de grens tussen Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel kennis gemaakt met “Flappie”. Het handtamme huiskonijn liep vrolijk heen en weer te dartelen in de vrije natuur, waar hij immers niet thuishoort te zijn.

De politie meldt op Instagram dat het konijn is meegenomen naar het politiebureau. Inmiddels is het konijn opgehaald door de dierenambulance. Het is niet bekend of het konijn is gedumpt of ontsnapt. Mocht je jouw Flappie toch kwijt zijn? Neem dan contact op met de Dierenambulance Rotterdam.

- Advertisement -

Konijnen zijn ontzettend gezellig om als huisdier te houden. Kinderen kunnen er lekker mee knuffelen, maar het kost ook een hoop tijd om ze goed te onderhouden. Zodra de kinderen er dan op zijn uitgekeken wil het wel eens voorkomen dat een konijn in de natuur wordt losgelaten. In veel gevallen overleefd het konijn het dan niet, zo kunnen ze niet vechten en worden ze niet geaccepteerd door wilde konijnen. Ook kunnen ze geen hol graven om in de winter een warme plek te vinden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...