Gedumpt of ontsnapt? Welk kindje is zijn Flappie kwijt in Rotterdam-Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdag op de grens tussen Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel kennis gemaakt met “Flappie”. Het handtamme huiskonijn liep vrolijk heen en weer te dartelen in de vrije natuur, waar hij immers niet thuishoort te zijn.

De politie meldt op Instagram dat het konijn is meegenomen naar het politiebureau. Inmiddels is het konijn opgehaald door de dierenambulance. Het is niet bekend of het konijn is gedumpt of ontsnapt. Mocht je jouw Flappie toch kwijt zijn? Neem dan contact op met de Dierenambulance Rotterdam.

- Advertisement -

Konijnen zijn ontzettend gezellig om als huisdier te houden. Kinderen kunnen er lekker mee knuffelen, maar het kost ook een hoop tijd om ze goed te onderhouden. Zodra de kinderen er dan op zijn uitgekeken wil het wel eens voorkomen dat een konijn in de natuur wordt losgelaten. In veel gevallen overleefd het konijn het dan niet, zo kunnen ze niet vechten en worden ze niet geaccepteerd door wilde konijnen. Ook kunnen ze geen hol graven om in de winter een warme plek te vinden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Cobra gevonden na vechtpartij Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag een cobra gevonden na een vechtpartij. Agenten...

Viertal overvalt woning Zegwaardstraat Rotterdam

Rotterdam - Vier mannen hebben afgelopen nacht een woning aan de Zegwaardstraat in Rotterdam overvallen. De politie werd...