Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan. Hier werd een verbrand- plastic geur geroken en zou er rook uit een woning komen. Bij aankomst trof de brandweer in een kruipruimte een volle vuilniszak aan welke door onbekende oorzaak is begonnen te smeulen.

De brandweer heeft in de naastgelegen woningen ook in de kruipruimtes gekeken om er zeker van te zijn dat de geur hier vandaan kwam. Uit voorzorg is er opgeschaald naar ‘middel brand’.

- Advertisement -

Bij verder onderzoek vond de brandweer nog meer vuilniszakken in de kruipruimte, en ook achter de woning is het een en ander gevonden. In de kruipruimte werd uiteindelijk een grote hoeveelheid hennepplanten gevonden. Volgens de politie zou het om tientallen tot honderden planten gaan. De bewoner was niet thuis, de politie is wel op zoek naar hem. De Ring deurbel is door de politie afgeplakt zodat de bewoner niet wijzer gemaakt kan worden dan hij al is. De politie doet verder onderzoek in de woning.

Voorlopig zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...