Man aangehouden voor ontucht cliënten van zorginstelling

Date:

Deel bericht:

Apeldoorn – De politie heeft vandaag een 36-jarige verdachte aangehouden die wordt verdacht van ontucht met cliënten in een zorginstelling in Terborg (met meerdere locaties in de Achterhoek) waar hij werkzaam was. De man werd eerder veroordeeld voor soortgelijke delicten.

De zorginstelling ontsloeg de man op staande voet nadat de veroordeling bekend werd. Bij het meldpunt dat vervolgens door de zorginstelling werd ingesteld, kwam een aantal meldingen binnen. De politie stelde op basis daarvan een onderzoek in dat heeft geleid tot de aanhouding van de man.

- Advertisement -

De politie sluit niet uit dat er meer mensen zijn die zich seksueel onheus bejegend voelen door deze verdachte. De politie hoopt dat zij zich alsnog melden, bijvoorbeeld naar aanleiding van deze berichtgeving. Melden kan bij de politie via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Verwarde naakte man wordt onwel en overlijdt op politiebureau Apeldoorn

Apeldoorn - Op het politiebureau van Apeldoorn is zondagmiddag een arrestant onwel geworden en overleden. De man was...