Verkeerslichten waar 81-jarige man zwaargewond raakte werkten niet na raken kabel met maaien Hoofdweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

De verkeerslichten op de Prins Alexanderlaan met de Hoofdweg waar afgelopen zaterdag een 81-jarige man ernstig gewond raakte doordat hij werd aangereden door een automobilist waren sinds vrijdag al kapot. Dat gebeurde nadat er tijdens het maaien een grondkabel van de lichten werd geraakt. Hierdoor ontstond er storing in het systeem en werkten alle verkeerslichten niet meer.

Een medewerker van stadsontwikkeling laat aan Rijnmond weten dat de situatie bekend was en er direct passende maatregelen zijn genomen. Zo werden alle lichten in knipperstand geplaatst, en is er met wegversmalling voor gezorgd dat het verkeer minder hard kon rijden. Vanaf dat moment gelden dan ook de verkeerstekens op de weg.

- Advertisement -

Het slachtoffer reed in de richting van Ommoord toen hij op de fiets werd geschept. De fietser had op dat moment voorrang. Een automobilist zag dit niet en schepte het slachtoffer. De man is met een zware hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft het onderzoek naar het ongeval nog niet afgerond. Diezelfde avond heeft de verkeerspolitie onderzoek verricht. De auto van de veroorzaker is door de politie in beslag genomen voor nader technisch onderzoek.

De gemeente heeft afgelopen dinsdag de verkeerslichten weer werkend gekregen. De tijdelijke maatregelen zijn toen gelijk weggehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij in tram 1e Middellandstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een tram op de 1e Middellandstraat...

Baasje laat hond uit in Rotterdam met gigantische open tumor, hond ingeslapen

Rotterdam - De politie heeft zaterdagmorgen een hond in beslag genomen en helaas moeten laten inslapen. De hond...

Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Rotterdam - Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat...

Magneetvisser vindt handgranaat uit WOII in de Rotte in Rotterdam

Rotterdam - Een magneetvisser heeft zaterdagavond in de Rotte langs de Linker Rottekade in Rotterdam een handgranaat aangetroffen....