Man gewond na steekpartij op parkeerplaats Georges Rouaulthof Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is zaterdagmorgen rond 05.10 uur gewond geraakt door een steekpartij op een parkeerplaats van het Georges Rouaulthof in Rotterdam-Nesselande. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Het slachtoffer werd na een ruzie op een parkeerplaats door vermoedelijk een bekende neergestoken. Agenten waren snel ter plaatse en hebben eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Het ambulancepersoneel kreeg medische ondersteuning van het Mobiel Medisch Team welke met de traumahelikopter ter plaatse was gekomen. Kort daarna is het slachtoffer aanspreekbaar met een verwonding in het bovenlichaam naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Op de plek van de steekpartij stonden flessen met lachgas en lagen er meerdere balonnen op de grond. Na het steekincident reed de verdachte met vermoedelijk nog iemand anders weg, deze is op de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer aangehouden. Het is niet bekend of deze persoon ook heeft gestoken. De politie doet onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Cobra gevonden na vechtpartij Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag een cobra gevonden na een vechtpartij. Agenten...

Viertal overvalt woning Zegwaardstraat Rotterdam

Rotterdam - Vier mannen hebben afgelopen nacht een woning aan de Zegwaardstraat in Rotterdam overvallen. De politie werd...