Man aangehouden na bedreiging aan de Wagenstraat in Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Zondagavond is een man door agenten uit zijn woning gepraat nadat hij zijn buren had bedreigd. De man deed dit terwijl hij een kettingslot in zijn handen had. Dit gebeurde aan de Wagenstraat in Maassluis.

De bedreigingen van de man zouden tegen het leven gericht zijn. Over de man was bekend dat hij met regelmaat onder invloed is van alcohol. Gezien de bedreigingen die de man had geuit, de kettingslot die hij in zijn handen had en de kans dat hij onder invloed was, besloten agenten hem uit zijn woning te praten.

- Advertisement -

Veel politiewagens, waaronder twee hondengeleiders, kwamen ter plaatse. Door agenten met een schild en een politiehond werd de man uit zijn woning en het portiek gepraat. Buiten op straat werd de man aangehouden. De aanhouding verliep soepel.

De man is aangehouden voor bedreiging. Het kettingslot is aangetroffen en meegenomen door de politie. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: Jay 112Maasmedia

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Oud drugslab ontdekt in leegstaande telecomwinkel Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een leegstaande Telecom winkel aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vrijdagmiddag een chemische lucht...

Politievoertuigen vast in modderig weiland Woudweg Vlaardingen

Vlaardingen - In een weiland aan de Woudweg in Vlaardingen zijn vanmiddag rond 15.20 uur twee politievoertuigen vast...

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...