Gevallen telefoon doet hulpdiensten uitrukken voor ongeluk

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie en een ambulance zijn rond middernacht met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeluk op de Burgemeester van Dijklaan in Capelle aan den IJssel. Eenmaal ter plaatse werd er geen ongeluk aangetroffen, maar wel een telefoon welke blijkbaar een noodmelding had verstuurd.

Hoe de telefoon op straat terecht is gekomen is niet bekend. Waarschijnlijk is door de valdetectie in het toestel gezien dat de gebruiker in nood is geweest en heeft deze de alarmcentrale gebeld. Omdat er wel een locatie wordt gestuurd, maar er geen contact was met het slachtoffer rukten de politie en de ambulancedienst met spoed uit.

- Advertisement -

De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar van het toestel en deze weer overhandigd. Hoe de telefoon op straat terecht is gekomen is onbekend gebleven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rookontwikkeling na kortsluiting in woning Aida Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is vrijdagmiddag met meerdere wagens uitgerukt voor een melding van een...

Man aangehouden voor dodelijke schietpartij Rietbaan Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De politie in België heeft een 26-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van...

Bestuurster slaat op de vlucht bij verkeerscontrole in Rotterdam, agent gewond geraakt

Rotterdam - Woensdagochtend 13 maart is een automobiliste aangehouden na een achtervolging. Deze zou zijn gestart in Rotterdam...

Kleine brand zorgt rookontwikkeling in IJsselland Ziekenhuis

Capelle aan den IJssel - In het IJsselland Ziekenhuis heeft zaterdagmorgen een klein brandje gewoed in een elektrisch...