Man (32) na aanhouding met stroomstootwapen overleden ‘s-Gravenweg Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 32-jarige man is afgelopen nacht overleden nadat hij op de ‘s-Gravenweg in Rotterdam is aangehouden door de politie. Kort daarvoor kregen agenten een melding dat de man op de Goudse Rijweg in Rotterdam op de fiets op een auto was ingereden. Agenten gingen naar de man op zoek en troffen hem aan op de ‘s-Gravenweg in Rotterdam. Daar moest hij met een taser onder controle worden gebracht en verloor hij kort daarna het bewustzijn.

- Advertisement -

De politie begon direct met de reanimatie van het slachtoffer. Hij werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen. Het Openbaar Ministerie (OM) kan niet bevestigen of het slachtoffer overleden is door het gebruik van het stroomstootwapen. Het OM laat weten dat er onderzoek wordt verricht door de Rijksrecherche. Er zal onder andere sectie worden verricht en toxicologisch onderzoek worden gedaan om inzicht te krijgen in de doodsoorzaak.

De betrokken autobestuurder heeft alles zien gebeuren. Eerst werd er door een fietser op hem ingereden, de man reed vervolgens weg waarop hij de politie belde. Niet veel later zag hij gebeuren hoe de verwarde man door de politie na meerdere waarschuwingen onder controle moest worden gebracht met het stroomstootwapen. Het slachtoffer zakte in elkaar en moest heel kort daarna worden gereanimeerd.

Lees ook: Verwarde man gereanimeerd na inzet van taser door politie ‘s-Gravenweg Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...