Twee gewonden na schietpartij Strevelsweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 22- en 23-jarige Rotterdammer raakten vrijdagavond 9 juni gewond bij een schietincident op de Strevelsweg in Rotterdam. Eén van de slachtoffers meldde zichzelf kort na het incident bij een ziekenhuis voor behandeling. De politie doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met getuigen die meer weten.

Rond 23.30 uur werden er schoten gehoord op de Strevelsweg. Toegesnelde agenten troffen een tweetal mannen aan. Eén van hen, een 23-jarige Rotterdammer bleek een schampschot te hebben. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, maar gelukkig vielen de verwondingen mee. Agenten zetten de omgeving af voor onderzoek. Hierbij werd een huls aangetroffen. Tegelijkertijd meldde in een ziekenhuis de 22-jarige Rotterdammer zich met een schotwond. Ook bij hem vielen de verwondingen gelukkig mee en na behandeling kon hij het ziekenhuis weer verlaten. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw brandje in leegstaande boerderij Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is vanmorgen rond half negen opnieuw uitgerukt voor een brand in de leegstaande boerderij...

Verdachte agent van stalking ontslagen door werkgever

Rotterdam - Een medewerker van de eenheid Rotterdam die in april is aangehouden op verdenking van stalking, wordt...

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...