Auto rijdt van dijk en ramt woning Molendijk Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Eind van de middag is er een ongeval gebeurd op de Molendijk. Een auto was van de dijk af geraakt en vervolgens tegen een woning gebotst.

In de woning was precies de bewoonster aardappels aan het schillen toen tegen de buitenkant de auto klapte. De bestuurster kon zelfstandig het voertuig verlaten, en is verderop in de schaduw aan zitten. Omstanders hebben zich om haar ontfermd tot de hulpdiensten arriveerden.

- Advertisement -

Omdat op de plek waar de auto de woning heeft geraakt een gasleiding zat is de brandweer ter plaatse gekomen om de situatie veilig stellen. De bewoner had zelf al goed gehandeld door de gaskraan dicht te draaien. De brandweer kon al snel vaststellen dat er geen gevaar was. Wel heeft deze voor de veiligheid de accu van de auto losgekoppeld.

De bestuurster van de auto is met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht, en heeft een engeltje op haar schouder gehad. De berger heeft de auto opgehaald. De gemeente zal zorg dragen voor de kapotte lantaarnpaal en het bevuilde wegdek. Hoe de bestuurster van de duik heeft kunnen rijden is niet helemaal duidelijk. vermoedelijk is zij niet goed geworden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Groot lek in gasleiding van woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vanochtend een groot lek in een...