Auto rijdt van dijk en ramt woning Molendijk Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Eind van de middag is er een ongeval gebeurd op de Molendijk. Een auto was van de dijk af geraakt en vervolgens tegen een woning gebotst.

In de woning was precies de bewoonster aardappels aan het schillen toen tegen de buitenkant de auto klapte. De bestuurster kon zelfstandig het voertuig verlaten, en is verderop in de schaduw aan zitten. Omstanders hebben zich om haar ontfermd tot de hulpdiensten arriveerden.

- Advertisement -

Omdat op de plek waar de auto de woning heeft geraakt een gasleiding zat is de brandweer ter plaatse gekomen om de situatie veilig stellen. De bewoner had zelf al goed gehandeld door de gaskraan dicht te draaien. De brandweer kon al snel vaststellen dat er geen gevaar was. Wel heeft deze voor de veiligheid de accu van de auto losgekoppeld.

De bestuurster van de auto is met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht, en heeft een engeltje op haar schouder gehad. De berger heeft de auto opgehaald. De gemeente zal zorg dragen voor de kapotte lantaarnpaal en het bevuilde wegdek. Hoe de bestuurster van de duik heeft kunnen rijden is niet helemaal duidelijk. vermoedelijk is zij niet goed geworden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...