Zwemmer overleden na verdrinking in Vinkeveense plassen, vriend nog in ziekenhuis

Date:

Deel bericht:

Op de Vinkeveense Plassen kwamen maandagavond twee zwemmers in de problemen. De brandweer werd gealarmeerd en nog voordat zij ter plaatse waren was één van de zwemmers al door omstanders uit het water gehaald. Brandweerduikers haalden het tweede slachtoffer rond 21.45 uur uit het water, deze persoon bleek te zijn overleden.

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. In het begin was het ook onduidelijk of het om opvarenden van een bootje ging of echt om zwemmers. De brandweer kwam vervolgens massaal ter plaatse en wisten het vermiste slachtoffer onder water te traceren. Reanimatie mocht niet meer baten.

- Advertisement -

Het slachtoffer dat door omstanders uit het water is gehaald ligt nog in het ziekenhuis, zijn toestand is onbekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na schietpartij Groenlandsekade Vinkeveen

Vinkeveen - Bij een schietpartij aan de Groenlandsekade in het Utrechtse Vinkeveen zijn afgelopen nacht meerdere mensen gewond...