Ruim uur vertraging op A16 en A20 richting Terbregseplein door autobranden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Automobilisten die reizen in de richting van het Terbregseplein moeten rekening houden met een ruim uur vertraging. Vanwege meerdere autobranden op de A20 en de A16 staat het verkeer muurvast.

Rond 16.45 uur werd de eerste autobrand ter hoogte van het Terbregseplein op de A20 gemeld, hierdoor moesten er meerdere rijstroken worden afgesloten. Het blussen duurde even, omdat het om een hybride voertuig ging.

- Advertisement -

Niet veel later rond 17.25 uur botste er op de A16 tussen het Terbregseplein en de van Brienenoordbrug meerdere auto’s op elkaar. Er waren geen gewonden, maar één van de voertuigen vloog in brand. De brandweer schaalde op naar een middelincident en de hoofdrijbaan werd in beide richtingen afgesloten.

De chaos bleek nog niet compleet, want ook om 18.03 uur zag een automobilist rook onder de motorkap vandaan komen. Dat gebeurde net na het Terbregseplein op de A16 in de richting van Ridderkerk. Gelukkig bleek het te gaan om een oververhitte motor.

Automobilisten worden inmiddels geadviseerd om de reis uit te stellen. Door de drukte op de snelweg staan ook de binnenwegen vol met verkeer.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...

Man (23) uit Brabant opgepakt voor ontvoering meisje (11) vanuit Rotterdam

Heesch - De politie heeft maandagavond een 23-jarige man uit het Brabantse Oss opgepakt voor het meenemen van...

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...

Waarschuwingsschot gelost na melding man met vuurwapen Pleinweg Rotterdam

Rotterdam - Na een vuurwapenmelding konden agenten zaterdagavond een 32-jarige Rotterdammer aanhouden. Hij bleek in bezit van een...