Ruim uur vertraging op A16 en A20 richting Terbregseplein door autobranden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Automobilisten die reizen in de richting van het Terbregseplein moeten rekening houden met een ruim uur vertraging. Vanwege meerdere autobranden op de A20 en de A16 staat het verkeer muurvast.

Rond 16.45 uur werd de eerste autobrand ter hoogte van het Terbregseplein op de A20 gemeld, hierdoor moesten er meerdere rijstroken worden afgesloten. Het blussen duurde even, omdat het om een hybride voertuig ging.

- Advertisement -

Niet veel later rond 17.25 uur botste er op de A16 tussen het Terbregseplein en de van Brienenoordbrug meerdere auto’s op elkaar. Er waren geen gewonden, maar één van de voertuigen vloog in brand. De brandweer schaalde op naar een middelincident en de hoofdrijbaan werd in beide richtingen afgesloten.

De chaos bleek nog niet compleet, want ook om 18.03 uur zag een automobilist rook onder de motorkap vandaan komen. Dat gebeurde net na het Terbregseplein op de A16 in de richting van Ridderkerk. Gelukkig bleek het te gaan om een oververhitte motor.

Automobilisten worden inmiddels geadviseerd om de reis uit te stellen. Door de drukte op de snelweg staan ook de binnenwegen vol met verkeer.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning aan het Lodewijk Pincoffsplein in Rotterdam

Rotterdam - Rond 03.30 uur vanmorgen vond er een explosie plaats op het balkon van een appartement aan...

Drie arrestaties in internationaal onderzoek naar internetfraude

De politie heeft drie verdachten gearresteerd in verband met een grootschalig internationaal onderzoek naar internetfraude. De verdachten, drie...

DHL bezorger botst tegen personenauto, één gewonde naar ziekenhuis Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam -  Een ongeluk tussen een bestelbus en een personenauto heeft vanavond voor opschudding gezorgd in een woonwijk,...

Drie gewonden na steekpartij, verdachte aangehouden 2e Rosestraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag rond 17:50 uur heeft er op de 2e Rosestraat in Rotterdam een steekincident plaatsgevonden in...