Ruzie loopt uit de hand, meerdere personen schieten op elkaar Spoorweghaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er omstreeks 02.25 uur op de kruising van de Spoorweghaven met de Stoomtramweg in Rotterdam-Feijenoord  een schietpartij plaatsgevonden. Meerdere personen zouden ruzie hebben gekregen waarna ze op elkaar begonnen te schieten. Volgens getuigen die alles gezien hebben zouden er ongeveer negen schoten gelost zijn.

Een groot gedeelte van de straten en het naastgelegen grasveld zijn volledig afgezet. De politie is op dit moment bezig met het zoeken naar hulzen. Meerdere auto’s hebben kogel inslagen. Een speurhond van de politie heeft een groot gedeelte van het gras en rondom geparkeerde voertuigen gezocht naar hulzen. Uiteindelijk heeft de hond vier hulzen gevonden Na de schietpartij zijn er drie auto’s weggereden. Eén auto is door de politie klemgereden. Twee personen die in de auto zaten en aan het signalement voldeden zijn aangehouden. Zover bekend zou er niemand gewond zijn geraakt.

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man zwaargewond na val met fiets Kringdans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een man is woensdagmiddag zwaargewond geraakt na een val met zijn fiets op...

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...