Ruzie loopt uit de hand, meerdere personen schieten op elkaar Spoorweghaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er omstreeks 02.25 uur op de kruising van de Spoorweghaven met de Stoomtramweg in Rotterdam-Feijenoord  een schietpartij plaatsgevonden. Meerdere personen zouden ruzie hebben gekregen waarna ze op elkaar begonnen te schieten. Volgens getuigen die alles gezien hebben zouden er ongeveer negen schoten gelost zijn.

Een groot gedeelte van de straten en het naastgelegen grasveld zijn volledig afgezet. De politie is op dit moment bezig met het zoeken naar hulzen. Meerdere auto’s hebben kogel inslagen. Een speurhond van de politie heeft een groot gedeelte van het gras en rondom geparkeerde voertuigen gezocht naar hulzen. Uiteindelijk heeft de hond vier hulzen gevonden Na de schietpartij zijn er drie auto’s weggereden. Eén auto is door de politie klemgereden. Twee personen die in de auto zaten en aan het signalement voldeden zijn aangehouden. Zover bekend zou er niemand gewond zijn geraakt.

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw brandje in leegstaande boerderij Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is vanmorgen rond half negen opnieuw uitgerukt voor een brand in de leegstaande boerderij...

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...