Vrouw uit Arkel vindt onbekende jongeman in onderbroek in kinderbedje

Date:

Deel bericht:

Een bijzondere vondst voor een inwoonster uit Arkel toen zij naar de kamer van haar dochter ging. In het kinderbedje/wiegje van haar dochter trof ze een onbekende jongen in alleen een onderbroek aan. Ze belden vervolgens overstuur de politie op.

Het meisje lag gelukkig niet in haar eigen bedje te slapen. Agenten kwamen ter plaatse en troffen inderdaad een jongeman aan in het bedje. De jongeman was zwaar onder invloed de woning binnengekomen en in het bed gaan liggen. Agenten visten hem eruit en hebben hem in een politiebus gezet. De jongeman was zich van schuld bewust, en maakte zich drukker over zijn telefoon. De politie heeft de ‘wildslaper’ in zijn onderbroek naar huis gebracht. Er is geen aangifte gedaan.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mislukte overval op cadeaushop Dokter H. de Vriesplein Arkel

Arkel - Drie personen hebben zondagmorgen geprobeerd om een overval te plegen op een cadeaushop aan het Dokter...

Uitslaande brand in loods Stationsweg Arkel

Arkel - In een loods van de oude betonfabriek aan de Stationsweg in Arkel heeft zondagavond een forse...