Verkeerspolitie zoekt getuigen en dashcambeelden dodelijk ongeluk A20

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdag 17 juni is een 26-jarige motorrijdster overleden na een ongeluk met een auto op de A20. Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur op de A20 ongeveer ter hoogte van de Boezemlaan/ Veilingweg. De verkeerspolitie doet onderzoek naar het ongeluk en komt graag in contact met getuigen en automobilisten die een dashcam hebben en beelden hebben van het ongeluk.

Op de A20 links (vanuit Utrecht richting Schiedam) ter hoogte van hectometerpaal 32.8  kwamen de auto en motor met elkaar in botsing waarna de motorrijdster viel. Het 26-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte zo zwaar gewond dat zij ter plekke gereanimeerd moest worden. Helaas mocht reanimatie niet meer baten en overleed zij ter plekke. De bestuurster van de auto, een 32-jarige Rotterdamse is aangehouden. Inmiddels is zij heengezonden. Zij is nog wel verdachte, maar mag het onderzoek in vrijheid afwachten.

- Advertisement -

Heeft u beelden of bent u getuige geweest van het ongeluk en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...