Explosie bij garagebedrijf Koolhovenstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Bij een garagebedrijf aan de Koolhovenstraat in Schiedam heeft afgelopen nacht rond 03.13 uur een explosie plaatsgevonden. Op een toegangsdeur van het pand is vermoedelijk een explosief geplakt en daarna tot ontploffing gebracht. Hierdoor raakte het glas in de deur beschadigd.

De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse vanwege een mogelijke brand, hiervan bleek gelukkig geen sprake te zijn. De politie zette de omgeving af en medewerkers van het Team Explosieven Veiligheid hebben onderzoek gedaan, hierna heeft de Forensische Opsporing de sporen veiliggesteld.

- Advertisement -

De directeur van het bedrijf kwam met nog twee andere collega’s eveneens ter plaatse. In het kader van het onderzoek is door de politie hun telefoon in beslag genomen. Na de explosie zouden er een aantal personen mogelijk zijn weggefietst.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...