Jongen (7) komt om het leven na ongeluk

Date:

Deel bericht:

Op de Schuurmansweg in Diepenveen is woensdagmiddag een 7-jarige jongen om het leven gekomen. Het slachtoffertje werd op zijn fiets geschept door een 84-jarige automobilist. Verschillende hulpverleners rukten in grote getalen uit naar de plek van het ongeval.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd het jongetje te reanimeren, maar dit mocht niet baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft direct zwarte schermen laten plaatsen om de plek van het ongeval af te schermen tijdens het onderzoek.

- Advertisement -

De bestuurder van de auto is zoals gebruikelijk bij dit soort aanrijdingen aangehouden voor verhoor. Het onderzoek van de politie heeft enkele uren geduurd.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd