Drie vuurwapens aangetroffen na instap in woning Paradijslaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdag 5 mannen aangehouden in een woning aan de Paradijslaan in Rotterdam gedurende een ondermijningsactie in Rotterdam. Bij doorzoeking van de woning treft de politie onder andere drie vuurwapens en een geluiddemper. De politie doet verder onderzoek naar de mannen en de wapens.

Agenten zien een voertuig rijden die hen opvalt. De auto stopt bij een woning aan de Paradijslaan. De inzittenden gaan de woning in. De agenten checken het huisadres en het kenteken binnen de politiesystemen. Daaruit blijkt als snel dat er mogelijk een persoon aanwezig in de woning zou zijn die nog gesignaleerd stond om aangehouden te worden.

- Advertisement -

Niet lang erna gaat de politie de woning in en treffen daar vijf mannen en drie vuurwapens. De gesignaleerde man blijkt niet in de woning aanwezig te zijn. De vijf mannen (26, 32, 34, 34, 36) uit Albanië zijn aangehouden. Drie vuurwapens, een geluiddemper, geld, meerdere gegevensdragers, een duur horloge, sieraden en een voertuig zijn in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...

Leegstaande 17e eeuwse boerderij verwoest door zeer grote brand Pascalweg Rotterdam-Lombardijen

Rotterdam - Een 17e eeuwse boerderij is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand. Rond 03.00...

Fremantle Highway aangekomen in Rotterdamse haven

Europoort Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 10.01 uur is de Fremantle Highway aangekomen in de Rotterdamse Haven....