Vrouw (32) rijdt veroorzaakt meerdere aanrijdingen tijdens dronkemansrit van Rotterdam tot Boskoop

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmorgen een kat-en-muis spel gespeeld met een 32-jarige vrouw uit Geleen (limburg). Rond 07.15 uur kregen agenten een melding van de verdachte dat zij in een bus in beschonken toestand rondreed. Daarbij veroorzaakte zij meerdere aanrijdingen met voornamelijk blikschade.

De vrouw zorgde voor aanrijdingen op de Passiebloem in Rotterdam Ommoord, de Bosdreef in Rotterdam, De Abram van Rijckevorselweg in Rotterdam – hier raakte een bestuurder gewond door nekletsel- , de Abram van Rijckevorselweg nabij het Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel en op de Nieuwe Hoefweg N209 in Bleiswijk. Kort daarna kreeg de politie meldingen in Waddinxveen en Boskoop over dezelfde bestuurder.

- Advertisement -

De politie stuurde een twitter-bericht uit met de oproep om uit te kijken naar een zwarte Mercedes bestelbus. Bij aantreffen werd geadviseerd om 112 te bellen. Een automobilist zag dat de vrouw opnieuw een aanrijding veroorzaakte nabij de Hefbrug in Boskoop, hij reed er vervolgens achteraan en waarschuwde de politie. Nadat ze had getankt bij een tankstation aan de Zijde in Boskoop en weg wilde rijden werd ze door een motoragent klemgereden.

De vrouw stapte uit en was zwaar onder invloed van alcohol. Agenten hebben de vrouw ingesloten voor een ademtest op het bureau. Haar auto is met forse beschadigingen elders geparkeerd. De politie roept op om slachtoffers die wellicht ook zijn geraakt door de vrouw zich te melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij in tram 1e Middellandstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een tram op de 1e Middellandstraat...

Baasje laat hond uit in Rotterdam met gigantische open tumor, hond ingeslapen

Rotterdam - De politie heeft zaterdagmorgen een hond in beslag genomen en helaas moeten laten inslapen. De hond...

Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Rotterdam - Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat...

Magneetvisser vindt handgranaat uit WOII in de Rotte in Rotterdam

Rotterdam - Een magneetvisser heeft zaterdagavond in de Rotte langs de Linker Rottekade in Rotterdam een handgranaat aangetroffen....