Vrouw (32) rijdt veroorzaakt meerdere aanrijdingen tijdens dronkemansrit van Rotterdam tot Boskoop

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmorgen een kat-en-muis spel gespeeld met een 32-jarige vrouw uit Geleen (limburg). Rond 07.15 uur kregen agenten een melding van de verdachte dat zij in een bus in beschonken toestand rondreed. Daarbij veroorzaakte zij meerdere aanrijdingen met voornamelijk blikschade.

De vrouw zorgde voor aanrijdingen op de Passiebloem in Rotterdam Ommoord, de Bosdreef in Rotterdam, De Abram van Rijckevorselweg in Rotterdam – hier raakte een bestuurder gewond door nekletsel- , de Abram van Rijckevorselweg nabij het Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel en op de Nieuwe Hoefweg N209 in Bleiswijk. Kort daarna kreeg de politie meldingen in Waddinxveen en Boskoop over dezelfde bestuurder.

- Advertisement -

De politie stuurde een twitter-bericht uit met de oproep om uit te kijken naar een zwarte Mercedes bestelbus. Bij aantreffen werd geadviseerd om 112 te bellen. Een automobilist zag dat de vrouw opnieuw een aanrijding veroorzaakte nabij de Hefbrug in Boskoop, hij reed er vervolgens achteraan en waarschuwde de politie. Nadat ze had getankt bij een tankstation aan de Zijde in Boskoop en weg wilde rijden werd ze door een motoragent klemgereden.

De vrouw stapte uit en was zwaar onder invloed van alcohol. Agenten hebben de vrouw ingesloten voor een ademtest op het bureau. Haar auto is met forse beschadigingen elders geparkeerd. De politie roept op om slachtoffers die wellicht ook zijn geraakt door de vrouw zich te melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...

Man (23) uit Brabant opgepakt voor ontvoering meisje (11) vanuit Rotterdam

Heesch - De politie heeft maandagavond een 23-jarige man uit het Brabantse Oss opgepakt voor het meenemen van...

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...

Waarschuwingsschot gelost na melding man met vuurwapen Pleinweg Rotterdam

Rotterdam - Na een vuurwapenmelding konden agenten zaterdagavond een 32-jarige Rotterdammer aanhouden. Hij bleek in bezit van een...