Brandweer rukt uit voor onbeheerde auto in sloot, bestuurder verrast bij terugkomst Oude Kadesedijk Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Vanavond kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een voertuig te water. De locatie was niet helemaal duidelijk, daarom moesten de hulpdiensten even zoeken. Al snel bleek het op de Oude Kadesedijk te zijn. Hier lag een auto onbeheerd in de sloot, met de deur open.

De brandweer heeft de sloot afgezocht, en inmiddels was ook de traumahelikopter geland. Totdat de eigenaar aan kwam lopen, en verbaasd was wat er allemaal stond. 20 tot 30 mankracht zelf. De bestuurder van de auto was vast komen te zitten, en stond met 1 wiel boven de sloot.

- Advertisement -

De eigenaar heeft zijn vrouw gebeld, en samen rondgebeld om te kijken hoe de auto eruit te krijgen. Inmiddels was de auto verder gezakt, en half in de sloot terecht gekomen. De eigenaar heeft de verzekering gebeld om een takelwagen te regelen, en is hierna zelf naar huis gelopen. De auto was afgelopen week nog APK gekeurd…. Een omstander zag de auto liggen en had de hulpdiensten ingeschakeld. Gelukkig blijft het bij een mooi verhaal.

Foto’s: Martijn de Bruijn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brandweer rukt uit voor gaslek Burgemeester H van Geestlaan Zuidland

Zuidland - De brandweer is aan het einde van de ochtend met spoed opgeroepen naar de Burgemeester H...

Auto rijdt van dijk en ramt woning Molendijk Zuidland

Zuidland - Eind van de middag is er een ongeval gebeurd op de Molendijk. Een auto was van...

Brandje in schoorsteen Stationsweg Zuidland

Zuidland - De brandweer is vrijdagmiddag rond 13:45 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand in een vrijstaand huis aan...

Meerdere personen te water na omslaan wandelaarspont Beningerslikken Zuidland

Zuidland - In het natuurgebied de Beningerslikken in Zuidland is een wandelaarspont omgeslagen, meerdere personen zijn hierdoor te...