Twee mannen aangehouden voor schietpartij Witte de Withstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden, betrokken te zijn geweest bij een schietincident op de Witte de Withstraat op 24 april 2023.

Die ochtend rond 04.30 uur vond daar een schietincident plaats waarbij een man gewond raakte aan zijn been. Uit onderzoek komt een mogelijk verband naar voren met twee incidenten die eerder die nacht plaatsvonden bij een uitgaansgelegenheid op de Rodezand/Leeuwenstraat in Rotterdam. Daar vonden twee vechtpartijen plaats tussen twee groepen mensen. Deze groepen zijn door agenten uit elkaar gehaald, waarna de rust weerkeerde.  Een aantal van deze personen is kennelijk daarna richting Witte de Withstraat gegaan, waar later het schietincident plaatsvond.

- Advertisement -

De aangehouden mannen zijn twee Rotterdammers van 26 en 18 jaar. Zij worden vrijdag voorgeleid bij de Rechter-Commissaris. Naar de toedracht van het incident wordt verder onderzoek gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie vernielt voordeur van woning Jan Kobellstraat Rotterdam

Rotterdam - De voordeur van een woning aan de Jan Kobellstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt...

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...

Man (23) uit Brabant opgepakt voor ontvoering meisje (11) vanuit Rotterdam

Heesch - De politie heeft maandagavond een 23-jarige man uit het Brabantse Oss opgepakt voor het meenemen van...

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...