Politie rukt uit na melding van zwaaien met vuurwapen bij winkelcentrum Koperwiek Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Agenten kregen tijdens de ochtenddienst twee keer te maken met een vuurwapenmelding. Bij de eerste melding zou een pistool van hand tot hand gaan in een metro. Bij de tweede melding stond een persoon mogelijk op winkelcentrum de Koperwiek met een vuurwapen te zwaaien.

De agenten rukten eerst uit voor de melding in de metro. De bewuste metro werd door de politie stilgezet en met enige voorzorg voor ieders veiligheid door meerdere politiemedewerkers nauwkeurig gecontroleerd.  Bij een groepje jongens werd een vuurwapen gelijkend voorwerp gevonden wat later een waterpistool bleek te zijn.

Kort daarna volgde een soortgelijke melding op een winkelcentrum in Capelle. Aldaar zou een jongen met een pistool in de lucht hebben staan zwaaien. Opnieuw rukten veel politieagenten uit naar het winkelcentrum. Uit camerabeelden volgde een herkenning, vervolgens werd een onderzoek op een school ingesteld en aansluitend een bezoek aan de woning gebracht. Daar werd uiteindelijk een gel-blaster aangetroffen. Dit wapen is door de politie in beslag genomen.

- Advertisement -

De politie meldt op Facebook “Beste jongelui, zullen we afspreken dat als je de leeftijd van klappertjespistolen voorbij bent, je niet meer met dit soort dingen de straat op gaat?

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Felle scooterbrand in kelder van flat aan Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 24 september rond 15.00 uur is er brand uitgebroken in een flat...

Gestolen Toyota C-HR in brand gestoken op parkeerplaats in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Maandagnacht 11 september rond 0.10 uur is de brandweer opgeroepen voor een auto...

Spookrijder veroorzaakt ongeval met gewonde Bosdreef Rotterdam

Bosdreef, Rotterdam - Een spookrijdende automobilist heeft zaterdagmiddag 9 september rond 16.55 uur een ongeluk veroorzaakt op de...

Aanslag op woning Trilgras Rotterdam-Ommoord

Rotterdam - Donderdagnacht 7 september rond 4.10 uur heeft er vermoedelijk een explosie plaatsgevonden bij een woning aan...