Reanimatie na ongeluk met vier slachtoffers, auto op de kop in sloot Rijksstraatweg Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – Bij een zeer ernstig auto-ongeluk op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis zijn donderdagavond rond 23.00 uur vier personen gewond geraakt. Zeker één van hen moest worden gereanimeerd nadat deze door de brandweer uit het voertuig werd gehaald.

De brandweer kreeg samen met de ambulancedienst een melding van een auto die van de weg was geraakt. Deze was op zijn kop deels in de sloot terecht gekomen. Bij aankomst van de eerste hulpverleners zaten de slachtoffers nog in de auto.

- Advertisement -

Naast vijf ambulances kwam ook een traumateam met de traumahelikopter vanuit Rotterdam ter plaatse. Een tweede traumateam uit Brabant kon onderweg worden afgemeld. De brandweer moest de auto open maken om de slachtoffers te kunnen bevrijden. Kort daarna is het slachtoffer dat zeer ernstig gewond was geraakt gereanimeerd en met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Ook de andere drie slachtoffers zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hun toestand is op dit moment nog onbekend.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Rijksstraatweg met de Stoofweg. Waardoor dit vreselijke ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Er zijn voor zover bekend geen andere voertuigen bij betrokken. De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Martijn de Bruijn


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...