Politie zoekt getuigen na overval op buurtsuper J.P. Heijeplein Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie zoekt getuigen van een overval op een buurtsuper aan het J.P. Heijeplein in Dordrecht rond 18:00 uur. De aanwezige medewerker wilde net de winkel sluiten, toen een jongeman hem bedreigde met een vuurwapen. De overvaller is er met geld uit de kassa vandoor gegaan. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie doet (sporen)onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook als u eerder vandaag opvallend gedrag heeft waargenomen in de omgeving van de buurtsuper, vraagt de politie u zich te melden.

De overvaller is een jongeman, rond de 18 jaar oud. Hij droeg een grijze trainingsbroek en een zwarte jas met capuchon met een bontkraag. De overvaller is direct na de overval weggerend in de richting van de Bilderdijkstraat. Heeft u (deurbel)camerabeelden uit de omgeving waar de overvaller mogelijk op te zien is? Die beelden kunnen het onderzoek van de politie enorm helpen. Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie na brand in oude bunker Noorder Elsweg Dordrecht

Dordrecht - In een oude bunker aan de Noorder Elsweg in Dordrecht heeft afgelopen nacht brand gewoed. Daarbij...

Overval op tankstation Provincialeweg Dordrecht

Dordrecht - Een man heeft in de nacht van woensdag op donderdag een overval gepleegd op een tankstation...

Man (28) opgepakt na brand in flat Maarten Trompweg Dordrecht

Dordrecht - In een flatgebouw aan de Maarten Trompweg in Dordrecht heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. De...

Stomdronken Dordtenaar aangehouden na gevaarlijk rijgedrag

De politie heeft afgelopen nacht een 49-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie...