Drie doden nadat auto te water raakt bij verkeersongeval

Date:

Deel bericht:

Markenbinnen – Zondagavond rond middernacht zijn bij een verkeersongeval in Markenbinnen, Noord-Holland, drie personen om het leven gekomen. De slachtoffers zijn een 21-jarige man uit Breda en een 21-jarige man uit Amersfoort. De derde persoon werd de hele ochtend vermist en is later gevonden in de Markervaart.

Het ongeval gebeurde op de N246 in de buurt van Markenbinnen. Twee voertuigen kwamen nog door onbekende oorzaak in botsing. Een van de voertuigen reed nog enkele honderden meters door, sloeg over de kop en belandde in het water. Vlak voordat het voertuig te water raakte werd een van de inzittende uit het voertuig geslingerd. De persoon, de 21-jarige man uit Amersfoort werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed.

- Advertisement -

De duikers van de brandweer hebben een tweede slachtoffer, de 21-jarige man uit Breda, uit het wrak gehaald. Voor hem kwam de hulp echter te laat en was ter plaatse al overleden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...