Drie doden nadat auto te water raakt bij verkeersongeval

Date:

Deel bericht:

Markenbinnen – Zondagavond rond middernacht zijn bij een verkeersongeval in Markenbinnen, Noord-Holland, drie personen om het leven gekomen. De slachtoffers zijn een 21-jarige man uit Breda en een 21-jarige man uit Amersfoort. De derde persoon werd de hele ochtend vermist en is later gevonden in de Markervaart.

Het ongeval gebeurde op de N246 in de buurt van Markenbinnen. Twee voertuigen kwamen nog door onbekende oorzaak in botsing. Een van de voertuigen reed nog enkele honderden meters door, sloeg over de kop en belandde in het water. Vlak voordat het voertuig te water raakte werd een van de inzittende uit het voertuig geslingerd. De persoon, de 21-jarige man uit Amersfoort werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed.

- Advertisement -

De duikers van de brandweer hebben een tweede slachtoffer, de 21-jarige man uit Breda, uit het wrak gehaald. Voor hem kwam de hulp echter te laat en was ter plaatse al overleden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote uitslaande brand in bedrijfsverzamelgebouw Hellevoetsluis (video)

Hellevoetsluis - Een bedrijfverzamelgebouw aan de Christian Huygensweg in Hellevoetsluis is dinsdagmiddag volledig verwoest. In het pand zat...

37-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid dodelijke aanrijding Boerengatbrug Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft op zondag 3 september een 37-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid bij...

Demonstranten van Extinction Rebellion bezetten Erasmusbrug

Rotterdam - Klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben vrijdagmiddag de Erasmusbrug in beide richtingen geblokkeerd. Dat gebeurde rond het...

Twee gewonden en aanhoudingen na ruzie tussen minderjarige jongeren in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Woensdagavond 30 augustus rond 21.25 uur heeft er in een parkje van de H.S.B laan in...