Man overleden na schietpartij Samuel Esmeijerstraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een man is maandag tegen het eind van de middag om het leven gekomen bij een schietpartij. De man werd op de hoek van de Johannes van Bijnenstraat met de Samuel Esmeijerstraat in Vlaardingen na een ruzie onder vuur genomen. Een 17-jarige verdachte is door de politie aangehouden.

Omstanders en hulpverleners hebben nog geprobeerd om deze man te reanimeren, de hulp mocht helaas niet meer baten en de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft vervolgens een plaats delict gemaakt en deze afgezet met zwarte schermen.

- Advertisement -
Video

Op een video van een videodeurbel welke rondgaat, is te zien dat meerdere personen bij een auto staan. Er wordt ruzie gemaakt en plots worden er zeker vijf schoten op het slachtoffer afgevuurd. Vlak hierna vluchten meerdere personen uit de straat, het is niet bekend of zij allemaal betrokken zijn geweest bij het schietincident. Kinderen worden in allerijl door hun ouders naar binnen getrokken.

Aanhouding

Kort na het schietincident is het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie Rotterdam een woning binnengevallen. In die woning is een 17-jarige man als verdachte van betrokkenheid bij het schietincident aangehouden. Hij is met zijn handen in speciale zakken afgevoerd naar het politiebureau. Andere verdachten lijken voor nu te zijn ontkomen.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien. Ook is vanuit de omgeving het verzoek om eventuele camerabeelden ter beschikking te stellen. Getuigen kunnen contact opnemen via politie.nl of meld misdaad anoniem op 0800-7000. Heb je het incident zien gebeuren en vind je het moeilijk om dit te verwerken? Neem dan contact op met slachtofferhulp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schuur achter woonhuis brandt volledig uit Oudelandseweg Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel - Zondagochtend 17 september rond 11.45 uur is er uitslaande brand uitgebroken in een...

Buurtbewoners pakken zelf verdachte na tweede explosie bij woning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Omwonenden hebben vanmorgen vroeg zelf een verdachte overmeestert nadat er kort daarvoor een aanslag met een...

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...

Twee mannen aangehouden na steekpartij Burgemeester van Lierplein Vlaardingen

Vlaardingen - Een ruzie aan het Burgemeester van Lierplein tussen twee mannen liep op 14 september zo uit...