Man overleden na schietpartij Samuel Esmeijerstraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een man is maandag tegen het eind van de middag om het leven gekomen bij een schietpartij. De man werd op de hoek van de Johannes van Bijnenstraat met de Samuel Esmeijerstraat in Vlaardingen na een ruzie onder vuur genomen. Een 17-jarige verdachte is door de politie aangehouden.

Omstanders en hulpverleners hebben nog geprobeerd om deze man te reanimeren, de hulp mocht helaas niet meer baten en de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft vervolgens een plaats delict gemaakt en deze afgezet met zwarte schermen.

- Advertisement -
Video

Op een video van een videodeurbel welke rondgaat, is te zien dat meerdere personen bij een auto staan. Er wordt ruzie gemaakt en plots worden er zeker vijf schoten op het slachtoffer afgevuurd. Vlak hierna vluchten meerdere personen uit de straat, het is niet bekend of zij allemaal betrokken zijn geweest bij het schietincident. Kinderen worden in allerijl door hun ouders naar binnen getrokken.

Aanhouding

Kort na het schietincident is het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie Rotterdam een woning binnengevallen. In die woning is een 17-jarige man als verdachte van betrokkenheid bij het schietincident aangehouden. Hij is met zijn handen in speciale zakken afgevoerd naar het politiebureau. Andere verdachten lijken voor nu te zijn ontkomen.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien. Ook is vanuit de omgeving het verzoek om eventuele camerabeelden ter beschikking te stellen. Getuigen kunnen contact opnemen via politie.nl of meld misdaad anoniem op 0800-7000. Heb je het incident zien gebeuren en vind je het moeilijk om dit te verwerken? Neem dan contact op met slachtofferhulp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Groot lek in gasleiding van woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vanochtend een groot lek in een...

Zwaargewonde en auto te water na ongeluk, bestuurder probeert te vluchten | Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is afgelopen bij een ongeluk op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk met zijn auto...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...