Automobilist kiest een wel heel bijzondere parkeerplaats Museumpark Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een automobilist heeft in de nacht van maandag op dinsdag een wel heel bijzondere parkeerplaats uitgezocht in het Museumpark in Rotterdam. De bestuurder kreeg het voor elkaar om zijn voertuig in de vijver tegenover het depot van Booijmans van Beuningen te zetten.

Toen de agenten arriveerde waren de inzettende al weggelopen maar konden nog worden tegengehouden. Zoals gebruikelijk bij ongevallen wordt er altijd gecontroleerd op alcoholgebruik achter het stuur. Dat was bij deze bestuurder ook het geval. De man verklaarde dat hij moest uitwijken en met een band over rand hing. Er is geprobeerd om het voertuig terug duwen maar niet gelukt.

- Advertisement -

Hoe het kan dat het voertuig zo netjes langs de rand staat is voor iedereen nogsteeds een raadsel. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit het water tillen en meenemen. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...