Hagenaar en Rotterdammer aangehouden na vondst drugs en vuurwapen in garagebox in Heinenoord

Date:

Deel bericht:

Heinenoord – Donderdag 29 juni heeft de politie een 23-jarige Hagenaar en een 18-jarige Rotterdammer aangehouden in Heinenoord (gemeente Hoeksche Waard). Ze worden verdacht van witwassen, vuurwapenbezit, en het bezit van en de handel in verdovende middelen. Dit heeft de politie 4 juli bekend gemaakt.

Op de bewuste donderdag voerde de politie samen met verschillende instanties een integrale controle uit op een bedrijventerrein met garageboxen in Heinenoord. Daarbij waren ook de Douane, omgevingsdienst Zuid-Holland-zuid en de VeiligheidsAlliantie regio Rotterdam bij betrokken.

- Advertisement -

Tijdens de controle stuitten agenten op twee geparkeerde voertuigen op het terrein. De twee aangehouden mannen zaten in hun voertuigen. Nader onderzoek wees uit dat zij te linken waren aan een garagebox op het terrein. Bij de doorzoeking daarvan werd een vuurwapen, een grote hoeveelheid contant geld, een geldtelmachine en drugs aangetroffen. Om wat voor drugs het gaat, is niet bekend gemaakt.

Beide mannen zijn na de vondst aangehouden voor verhoor. Maandag 3 juli zijn beide verdachten voorgeleid aan de rechter-commissaris die heeft besloten dat het voorarrest met twee weken wordt verlengd. De recherche zet het onderzoek voort.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...

Leegstaande 17e eeuwse boerderij verwoest door zeer grote brand Pascalweg Rotterdam-Lombardijen

Rotterdam - Een 17e eeuwse boerderij is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand. Rond 03.00...