Politie houdt tweede verdachte voor dodelijke schietpartij Vlaardingen aan

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft zaterdagmiddag op de Vuurplaat in Rotterdam een 24-jarige man uit Vlaardingen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het doodschieten van een 30-jarige man uit Vlaardingen. Op de Johannes van Bijnenstraat in Vlaardingen werd het slachtoffer op klaarlichte dag doodgeschoten.

De politie hield eerder al een 17-jarige jongen als verdachte van betrokkenheid aan. Deze verdachte is inmiddels weer op vrije voeten gesteld, maar is nog steeds verdacht van betrokkenheid.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd maandagmiddag rond 17.45 uur na een ruzie op een parkeerplaats zeker zes keer beschoten. Hij werd meerdere keren rondom het hart geraakt, omstanders startten nog de reanimatie en hulpverleners namen het over. Desondanks bleek het leven van de man niet meer te redden.

De schietpartij is door veel omwonenden opgemerkt. Een videodeurbelcamera legde het schietincident vast. Daarop was te zien dat de man werd beschoten en daarna mensen in een auto stapten en rustig wegreden. De politie doet met een Team Grootschalige Opsporing onderzoek naar het incident.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee mannen aangehouden na steekpartij Burgemeester van Lierplein Vlaardingen

Vlaardingen - Een ruzie aan het Burgemeester van Lierplein tussen twee mannen liep op 14 september zo uit...

Politie houdt 5 personen aan na melding vuurwapen Antonie Heinsiusstraat Vlaardingen

Vlaardingen - De politie heeft vijf jongens aangehouden bij een garagebox aan de Antonie Heinsiusstraat in Vlaardingen. Dit...

Explosie bij gloednieuwe winkel in centrum Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden een explosief tot ontploffing gebracht bij een...

Gewonde na overval juwelier, verdachte aangehouden Veerplein Vlaardingen

Vlaardingen - Op het Veerplein in Vlaardingen is donderdagmiddag rond 12.45 uur een juwelier overvallen. Een persoon kwam...