Politie houdt tweede verdachte voor dodelijke schietpartij Vlaardingen aan

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft zaterdagmiddag op de Vuurplaat in Rotterdam een 24-jarige man uit Vlaardingen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het doodschieten van een 30-jarige man uit Vlaardingen. Op de Johannes van Bijnenstraat in Vlaardingen werd het slachtoffer op klaarlichte dag doodgeschoten.

De politie hield eerder al een 17-jarige jongen als verdachte van betrokkenheid aan. Deze verdachte is inmiddels weer op vrije voeten gesteld, maar is nog steeds verdacht van betrokkenheid.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd maandagmiddag rond 17.45 uur na een ruzie op een parkeerplaats zeker zes keer beschoten. Hij werd meerdere keren rondom het hart geraakt, omstanders startten nog de reanimatie en hulpverleners namen het over. Desondanks bleek het leven van de man niet meer te redden.

De schietpartij is door veel omwonenden opgemerkt. Een videodeurbelcamera legde het schietincident vast. Daarop was te zien dat de man werd beschoten en daarna mensen in een auto stapten en rustig wegreden. De politie doet met een Team Grootschalige Opsporing onderzoek naar het incident.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Steekpartij aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen

Zaterdagavond rond zes uur werd een steekpartij gemeld aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen. Daar hadden twee mannen...