Politie houdt tweede verdachte voor dodelijke schietpartij Vlaardingen aan

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft zaterdagmiddag op de Vuurplaat in Rotterdam een 24-jarige man uit Vlaardingen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het doodschieten van een 30-jarige man uit Vlaardingen. Op de Johannes van Bijnenstraat in Vlaardingen werd het slachtoffer op klaarlichte dag doodgeschoten.

De politie hield eerder al een 17-jarige jongen als verdachte van betrokkenheid aan. Deze verdachte is inmiddels weer op vrije voeten gesteld, maar is nog steeds verdacht van betrokkenheid.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd maandagmiddag rond 17.45 uur na een ruzie op een parkeerplaats zeker zes keer beschoten. Hij werd meerdere keren rondom het hart geraakt, omstanders startten nog de reanimatie en hulpverleners namen het over. Desondanks bleek het leven van de man niet meer te redden.

De schietpartij is door veel omwonenden opgemerkt. Een videodeurbelcamera legde het schietincident vast. Daarop was te zien dat de man werd beschoten en daarna mensen in een auto stapten en rustig wegreden. De politie doet met een Team Grootschalige Opsporing onderzoek naar het incident.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw auto uitgebrand aan de Floreslaan in Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 03:30 uur brand uitgebroken in een...

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Vlaardingen - Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst...

Huis opgepakte pleegouders volledig dicht gemaakt Madoerastraat Vlaardingen

Vlaardingen - Dinsdagochtend 4 juni heeft een gespecialiseerd bedrijf metalen beplating aangebracht aan de woning van de opgepakte...