Ongeluk op de Melanchtonweg in Rotterdam-Schiebroek: Twee gewonden na aanrijding tussen fietser en scooter

Date:

Deel bericht:

Rotterdam-Schiebroek – Op de Melanchtonweg in Rotterdam-Schiebroek heeft zich vanmiddag een ernstig ongeval voorgedaan waarbij een fietser en een scooterrijder betrokken waren. Bij het incident raakten beide betrokkenen gewond en moesten met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats rond het middaguur, waarbij de fietser en de scooterrijder met elkaar in botsing kwamen. Na de melding kwamen twee ambulances ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Ook werd het traumateam gealarmeerd en zij boden noodzakelijke medische hulp ter plaatse.

- Advertisement -

De bestuurder van de scooter heeft een forse hoofdwond opgelopen. Het is op dit moment niet bekend of hij of zij een helm droeg tijdens het ongeval. De politie is ter plaatse gekomen en is begonnen met een grondig onderzoek naar de oorzaak van het incident.

De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden en informatie te verstrekken die kan helpen bij het vaststellen van de toedracht van het ongeval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer. De politie zal verder onderzoek doen om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kind zwaargewond na val van balkon van der Helmstraat Rotterdam

Rotterdam - Een kind is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat deze van een balkon op de derde verdieping aan...

Drie verdachten aangehouden na cocaïnevangst in Rotterdamse haven

Rotterdam - De politie heeft drie Rotterdammers aangehouden na een cocaïnevangst in de Rotterdamse haven. De vondst werd...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval op woning ‘s-Gravenweg Rotterdam

Rotterdam - Op de 's-Gravenweg in Rotterdam heeft er omstreeks 10:32 een woningoverval plaatsgevonden. Hier zouden minstens twee...

Explosie vernielt ruit van woning Josephstraat Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van de Josephstraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een harde knal. Rond 04.30...