Overleden persoon gevonden op strand tussen Katwijk en Wassenaar

Date:

Deel bericht:

Katwijk – Woensdagmorgen is op het strand tussen Katwijk en Wassenaar een overleden persoon aangetroffen. Het zou mogelijk gaan om een vermiste 16-jarige jongen die dinsdagmiddag vermist raakte nadat hij in de zeehead was verdwenen.

Het noodlottige incident vond plaats op dinsdagmiddag toen de jongen met twee vrienden aan het zwemmen was. Plotseling raakte hij vermist en maakten zijn vrienden zich zorgen. Onmiddellijk werd de reddingsbrigade gealarmeerd, die onmiddellijk ter plaatse kwam om te assisteren bij de zoektocht.

- Advertisement -

Gedurende de hele dinsdagmiddag en avond werd er intensief gezocht naar de vermiste jongen. Helaas kon hij niet worden gevonden en moest de zoekactie tijdelijk worden gestaakt vanwege de afnemende lichtomstandigheden. Ondanks de inzet van de reddingsbrigade, brandweer, de politie en andere hulpdiensten kon de jongen niet worden gelokaliseerd.

Vanmorgen werd het lichaam van de jongen alsnog op het strand aangetroffen. De politie heeft forensisch medewerkers ter plaatse laten komen voor onderzoek. Hierbij wordt gekeken of het slachtoffer geindentificeerd kan worden.

Foto’s: Herman van der Woude

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Schuur achter woonhuis brandt volledig uit Oudelandseweg Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel - Zondagochtend 17 september rond 11.45 uur is er uitslaande brand uitgebroken in een...

Buurtbewoners pakken zelf verdachte na tweede explosie bij woning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Omwonenden hebben vanmorgen vroeg zelf een verdachte overmeestert nadat er kort daarvoor een aanslag met een...