Politie lost waarschuwingsschoten na beroving in Rotterdam Zuid; vier verdachten aangehouden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht in Rotterdam-Zuid bij de aanhouding van vier verdachten van een beroving twee waarschuwingsschoten gelost. De mannen hadden vlak voor hun aanhouding een slachtoffer onder dwang van een vuurwapen beroofd.

De politie was al ter plaatse vanwege een melding van een verdachte situatie. Zij zagen hoe de verdachten in eerste instantie uit de auto stapten en daarna weer teruggerend kwamen naar de auto. Toen de meldkamer een melding kreeg van een beroving in de straat waar zij op dat moment waren grepen ze direct in.

- Advertisement -

Er werd een achtervolging gestart waarbij de bestuurder van de auto direct kon worden aangehouden. De andere drie verdachten gingen er rennend vandoor, waarop er waarschuwingsschoten werden gelost. De drie mannen kozen eieren voor hun geld en staakten de vluchtpoging.

Op de route van de verdachten werd een mogelijk vuurwapen aangetroffen. In de auto van de verdachten werd de buit aangetroffen. De mannen zijn aangehouden en zitten nog vast.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...

Man (25) aangehouden als verdachte fatale steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vandaag heeft de politie een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijke...

Fietser zwaargewond na ongeluk, automobilist rijdt door Bergweg Rotterdam

Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag 10 juli zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg in Rotterdam werd...