Politie onderzoekt dood van vrouw in woning, twee mannen aangehouden Pieter Karel Drossaertstraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – In een woning aan de Pieter Karel Drossaartstraat in Vlaardingen is vanmiddag rond 17.00 uur het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. De politie heeft twee mannen gearresteerd nadat zij zich vrijwillig bij het politiebureau hebben gemeld. Het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden van de vrouw is in volle gang.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven, in afwachting van het informeren van haar naaste familieleden. De politie kan op dit moment in verband met het onderzoek geen verdere details verstrekken over de leeftijd of de relatie tussen de vrouw en de verdachten.

- Advertisement -

De twee mannen, wiens identiteit eveneens niet is vrijgegeven, zijn aangehouden op basis van hun verklaringen. De politie houdt alle mogelijke scenario’s open en voert uitgebreid onderzoek uit om de exacte toedracht van het overlijden vast te stellen. Een team van Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te verrichten in en rondom de woning.

De politie roept getuigen of personen die mogelijk informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek op om contact op te nemen met de recherche.

Foto : Politie Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt bij inval in Vlaardingen verdachte van schietpartij in Hoogvliet aan

Vlaardingen - De politie is vanmorgen een woning aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen binnen gevallen, daarbij...

Opnieuw auto uitgebrand aan de Floreslaan in Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 03:30 uur brand uitgebroken in een...

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Vlaardingen - Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst...