Opnieuw onderzoek in woning na vondst van overleden persoon Frankenrade Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben donderdag opnieuw uitgebreid onderzoek verricht in en om de woning aan de Frankenrade in Nieuwerkerk aan den IJssel. Afgelopen maandag werd daar in de tuin het stoffelijk overschot van een man aangetroffen.

Lees ook: Overleden persoon in tuin Frankenrade Nieuwerkerk aan den IJssel aangetroffen

- Advertisement -

Het is nog steeds onduidelijk waardoor de man om het leven is gekomen. Om openstaande vragen hopelijk te kunnen beantwoorden is sinds donderdagochtend opnieuw grootschalig onderzoek in en rondom de woning verricht. Tot 15.00 uur in de middag heeft de Forensische Opsporing onderzoek verricht, Daarna is er tactisch onderzoek in de woning verricht.

Afgelopen maandag is er urenlang onderzoek geweest in en rondom de woning. Forensisch Medewerkers in witte pakken hebben uitgebreid onderzoek verricht. Halverwege de nacht was de politie grotendeels vertrokken. De woning werd verzegeld als plaats delict en ook op dinsdag hielden agenten nog de wacht rondom het huis. Donderdagochtend werd er opnieuw een grote container geplaatst in de straat. De zogenoemde calamiteitencontainer werd opgesteld, en een mobiel toilet is geplaatst. Pas rond 15.00 uur in de middag vertrokken de Forensische medewerkers.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bestelwagen met kippenpootjes vliegt in brand in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een bestuurder van een bestelwagen kreeg vrijdagavond 1 september rond 20:30 uur de...

Brandweer rukt uit voor rokende zaagtafel in bedrijfspand Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - De brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt voor een kleine brand in een bedrijfspand aan...

Vrouw belandt met auto in struikgewas na aanrijding, veroorzaker vlucht A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een vrouw is woensdagavond rond 22.15 uur met haar auto in het struikgewas...

Auto raakt te water door vergeten handrem IJsermanpad Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een auto is maandagmiddag door een vergeten handrem de sloot ingerold. Het gebeurde...