Politie lost waarschuwingsschot op NS station Schiedam na bedreiging met mogelijk vuurwapen

Date:

Deel bericht:

Schiedam – In de vroege ochtend van vandaag heeft de politie een waarschuwingsschot gelost op het NS station in Schiedam. Dit gebeurde nadat een man eerder op de ochtend op een andere locatie een persoon had bedreigd, mogelijk met een vuurwapen. De politie wist de verdachte te lokaliseren op het treinstation, waarbij het waarschuwingsschot werd gelost omdat hij weigerde de instructies op te volgen.

Rond 08.00 uur ontving de politie een melding van een bedreiging met mogelijk een vuurwapen op een andere locatie in de buurt van Schiedam. Met deze informatie in handen begaven agenten zich naar het NS station, waar de verdachte naar verluidt naartoe was gevlucht. Bij aankomst op het station werd de man geconfronteerd en werden er meerdere malen instructies gegeven om zich over te geven.

- Advertisement -

Ondanks de herhaalde verzoeken weigerde de verdachte om te gehoorzamen aan de instructies van de politie. Op dat moment zag een van de agenten zich genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen om de situatie onder controle te krijgen. Hierbij raakte niemand gewond.

Na het lossen van het waarschuwingsschot kon de verdachte uiteindelijk worden overmeesterd en gearresteerd. Of er een vuurwapen is aangetroffen is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw aanhouding voor reeks explosie bij partycentrum in Schiedam

Schiedam - In het onderzoek naar de reeks explosies bij een horecagelegenheid aan de De Brauwweg in Schiedam...

Flinke brand op galerij van flat Lange Nieuwstraat Schiedam

Schiedam - Vrijdagmiddag omstreeks 16:25 is er een melding binnengekomen van een brand in een flatwoning aan de...

Gewonde na schietpartij Parallelweg Schiedam

Schiedam - Donderdagavond 7 september rond 19.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Een man raakte vermoedelijk al...

Opnieuw explosie bij Turks trouwcentrum De Brauwweg Schiedam

Schiedam - Het zalencentrum voor onder andere Turkse feesten aan de De Brauwweg in Schiedam is afgelopen nacht...