Dode en meerdere gewonden bij steekpartij in Leiden

Date:

Deel bericht:

Leiden – In het centrum van Leiden zijn vrijdagochtend 14 juli meerdere mensen zwaargewond geraakt tijdens een steekpartij. Eén slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. De dader is nog voortvluchtig. De politie roept mensen op de verdachte niet zelf te benaderen.

Rond half tien stak een man meerdere mensen neer in Diaconaal Centrum De Bakkerij aan de Oude Rijn, in het centrum van de stad. Het zou gaan om medewerkers van het centum en van een andere organisatie.

- Advertisement -

De politie heeft aan het begin van de middag bekend gemaakt dat een van de slachtoffers is komen te overlijden. Het betreft een 66-jarige man uit Leiden. Een ander slachtoffer zou nog in zorgwekkende toestand verkeren.

Dader nog voortvluchtig
De politie is nog op zoek naar de dader. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur, kort haar en een baardje. Hij droeg een donkerblauwe trui met donkere broek. De politie laat weten dat hij ook gewond is aan zijn hoofd. Mensen die denken de verdachte te (hebben) gezien, worden gevraagd 112 te bellen en vooral niet de man zelf te benaderen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...