Opnieuw aanslag op woning Jensiusstraat Rotterdam; kogel door ruit geschoten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de vroege ochtenduren van afgelopen nacht heeft er een schietincident plaatsgevonden bij een woning aan de Jensiusstraat in Rotterdam. Rond 03.00 uur werd er een kogelgat ontdekt in het raam van de woning, terwijl op straat een huls werd aangetroffen. Direct na de melding werd de omgeving afgezet om sporenonderzoek mogelijk te maken.

Dit incident komt slechts één nacht na een andere ernstige gebeurtenis bij dezelfde woning. De nacht ervoor werd er vermoedelijk een brandbom door een openstaand raam naar binnen gegooid, wat resulteerde in aanzienlijke schade aan de woning. Gelukkig raakte niemand gewond bij beide incidenten.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar de beschieting van het pand. De Forensisch Opsporing heeft de sporen in kaart gebracht en veiliggesteld. Bewoners in de omgeving worden opgeroepen om extra waakzaam te zijn en verdachte activiteiten direct te melden bij de politie. Het gevoel van veiligheid in de buurt is geschokt door deze opeenvolgende incidenten, en de autoriteiten doen er alles aan om de veiligheid van de bewoners te waarborgen.

De politie roept getuigen op die mogelijk iets hebben gezien of gehoord rondom de Jensiusstraat in de afgelopen nachten om contact op te nemen en hun informatie te delen. Het delen van zelfs de kleinste details kan van onschatbare waarde zijn voor het onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw brandje in leegstaande boerderij Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is vanmorgen rond half negen opnieuw uitgerukt voor een brand in de leegstaande boerderij...

Verdachte agent van stalking ontslagen door werkgever

Rotterdam - Een medewerker van de eenheid Rotterdam die in april is aangehouden op verdenking van stalking, wordt...

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...