Drie aanhoudingen na politieachtervolging A12 bij Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie heeft, na een achtervolging over de A12 en over een fietspad in Ypenburg, een 34-jarige man uit Duitsland aangehouden. Vrijdagavond rond 21.30 uur begon een achtervolging op de A12 welke eindigde op de Westvlietweg in Den Haag. De twee bijrijders zijn aangehouden voor Wet ID. De politie heeft de auto in beslag genomen voor verder onderzoek.

Rond 21.30 uur reed een bus van de Mobiele Eenheid op de A12, waarna deze door een Mercedes met een hoge snelheid voorbij werd gereden. Direct werd er actie ondernomen en zette agenten de achtervolging hebben in. De bestuurder gaf geen gehoor aan het stopteken en beging verschillende verkeersovertredingen.

- Advertisement -

Op de Westvlietweg in Den Haag hebben meerdere wagens uiteindelijk de auto weten te stoppen. De bestuurder is aangehouden voor meerdere overtredingen, waaronder het rijden onder invloed van verdovende middelen. Daarnaast zijn twee bijrijders aangehouden voor de Wet ID. De auto is in beslag genomen en onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tweehonderd aanhoudingen na derde blokkadedag op A12 in Den Haag

Den Haag - Maandag 11 september hebben actievoerders van Extinction Rebellion voor de derde dag op rij de...

Utrechtsebaan in Den Haag voor tweede dag op rij geblokkeerd

Den Haag - Zondag 10 september hebben klimaatactivisten van actiegroep Extinction Rebellion voor de tweede dag op rij...

Mogelijke bezetting A12 Den Haag door klimaatactivisten, gemeente doet oproep vooral met fiets of OV te reizen

Den Haag - Zaterdag 9 september zal verkeer in Den Haag vermoedelijk weer te maken krijgen met wegafsluitingen...

Dode na schietpartij op straat Laan van Wateringse Veld Den Haag

Den Haag - Een persoon is maandagavond overleden na een schietpartij op de Laan van Wateringse Veld in...