Politie zoekt getuigen van overval op Ooltgensplaathof in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van maandag op dinsdag 18 juli is een eetgelegenheid aan de Ooltgensplaathof overvallen. Niemand raakte gewond. De politie is nog op zoek naar de daders.

De politie laat weten dat rond middernacht een man met een mes binnenkwam en het personeel bedreigde. Met een kassalade rent hij naar buiten. Daar staat een tweede man klaar met een scooter en een fiets.

- Advertisement -

Agenten hebben nog tevergeefs naar de twee mannen gezocht. Bij de eetzaak werd direct een onderzoek gestart. Het mes is op straat gevonden en veiliggesteld, evenals camerabeelden.

Signalement
De politie laat weten dat één van de twee mannen lichtgetint is met donker haar. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een mager postuur. Hij droeg vermoedelijk een donkergroen vest met grijze trainingsbroek. Van de tweede man is geen signalement vrijgegeven.

Tips melden
De politie hoopt dat er mensen zijn die mogelijk een verdachte hebben gezien rond middernacht of camerabeelden heeft die de politie nog niet heeft gezien. Tips doorgeven kan via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Cobra gevonden na vechtpartij Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag een cobra gevonden na een vechtpartij. Agenten...

Viertal overvalt woning Zegwaardstraat Rotterdam

Rotterdam - Vier mannen hebben afgelopen nacht een woning aan de Zegwaardstraat in Rotterdam overvallen. De politie werd...

Explosie vernielt voordeur van woning Jan Kobellstraat Rotterdam

Rotterdam - De voordeur van een woning aan de Jan Kobellstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt...

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...