84-jarige man verwond ambulancepersoneel

Date:

Deel bericht:

Gorinchem – Een 84-jarige inwoner van Gorinchem is op 17 juli aangehouden, nadat hij een ambulanceverpleegkundige verwond had.

De 47-jarige ambulancemedewerker was die maandagavond samen met agenten naar een woning in Gorinchem-Oost gegaan. Familieleden van de bewoner maakten zich namelijk zorgen om het welzijn van de bewoner en hadden alarm geslagen. De bewoner wilde de deur voor niemand opendoen of zelfs maar in gesprek gaan. Toen de ambulancemedewerker een ladder opklom om via een geopend raam poolshoogte te nemen, gaf de bewoner hem plots vanuit het raam een harde klap op zijn hand. De ambulanceverpleegkundige viel bijna van de ladder, maar wist veilig naar beneden te komen. Mogelijk heeft hij zijn vinger gebroken.

- Advertisement -

Bedreigingen

De bewoner liep naar zijn woonkamer en nam afwisselend een mes, een stalen pijp en een honkbalknuppel in zijn hand. Ook uitte hij bedreigingen. Door een deur te forceren konden agenten uiteindelijk toch de woning binnenkomen en de bewoner aanhouden. Bij hem werd ook nog een kruisboog aangetroffen. De man zit vast.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Agente gewond bij controle in Gorinchem

Gorinchem - Zondagavond 14 april is een agente gewond geraakt bij de controle van een voertuig, zo laat...

A15 van Gorinchem naar Rotterdam dicht door puin op de weg

De A15 is van Gorinchem richting Rotterdam afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam....

Politie zoekt getuigen van steekincident in Gorinchem

Gorinchem - Donderdagavond 29 februari is een 20-jarige Gorinchemmer gewond geraakt bij een steekincident. Volgens de Politie is...