Politie zoekt getuigen mishandeling Frans Rietveldpad Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Dinsdagavond rond 23.00 uur werd een 21-jarige Schiedammer mishandeld door een groep jongens op de Bernardus IJzerdraadsingel in Schiedam. Hij raakte hierbij gewond. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer reed rond 23.00 uur met zijn longboard vanaf het Frans Rietveldpad de Bernardus IJzerdraadsingel op. Daar zag hij dat een man twee vrouwen lastigviel. Toen hij daar wat van zei, kwam de man schreeuwend op hem af en probeerde hem te slaan. Op het geschreeuw kwam een groep van ongeveer acht mannen af die het slachtoffer vervolgens mishandelden.

- Advertisement -

Diverse mensen waren getuige van de mishandeling. De politie komt graag met hen in contact. Ook camerabeelden van de mishandeling zijn welkom. Kunt u meer vertellen over deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw aanhouding voor reeks explosie bij partycentrum in Schiedam

Schiedam - In het onderzoek naar de reeks explosies bij een horecagelegenheid aan de De Brauwweg in Schiedam...

Flinke brand op galerij van flat Lange Nieuwstraat Schiedam

Schiedam - Vrijdagmiddag omstreeks 16:25 is er een melding binnengekomen van een brand in een flatwoning aan de...

Gewonde na schietpartij Parallelweg Schiedam

Schiedam - Donderdagavond 7 september rond 19.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Een man raakte vermoedelijk al...

Opnieuw explosie bij Turks trouwcentrum De Brauwweg Schiedam

Schiedam - Het zalencentrum voor onder andere Turkse feesten aan de De Brauwweg in Schiedam is afgelopen nacht...