Verdachte van steekpartij vlucht in bestelbus en veroorzaakt meerdere aanrijdingen

Date:

Deel bericht:

Delft / Rijswijk – Rond 18.30 uur vond woensdag 19 juli bij een ziekenhuis aan de Reinier de Graafweg in Delft een steekincident plaats. De verdachte vluchtte in een bestelbus en veroorzaakte hierbij meerdere verkeersincidenten. In Rijswijk kon de verdachte, een 30-jarige man uit Nootdorp, worden aangehouden.

Bij een incident in het ziekenhuis werd één slachtoffer, een bezoeker van het ziekenhuis, neergestoken. Het slachtoffer werd direct in het ziekenhuis opgenomen en is momenteel buiten levensgevaar. De verdachte vluchtte na het steekincident met een busje weg. In het ziekenhuis vielen geen andere gewonden.

- Advertisement -

Tijdens zijn vluchtweg vertoonde de verdachte zeer gevaarlijk rijgedrag en veroorzaakte hij meerdere verkeersincidenten, waarbij zeven auto’s werden geraakt. Een aantal bestuurders van de geraakte auto’s zijn ter plaatse door de ambulance gecontroleerd. De man kon op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk worden aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ouders bevallen van dochtertje Bente op afrit A13 bij Delft

Wanneer je later gevraagd wordt waar je kind is geboren, dan hebben de ouders van  een kersverse dochter...

Gewonde na auto te water Wateringseweg Delft

Delft - Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Wateringseweg in Delft. De...

Hond overleden na brand in woning Uilensingel Delft

Delft - In een woning aan de Uilensingel in Delft is zaterdagmorgen brand uitgebroken. Vier bewoners van het...

Verdachte steekpartij Frederik van Eedenlaan Delft overgeleverd aan Nederland

De Belgische politie heeft maandagmiddag rond 15.42 uur de 31-jarige man uit het Belgische Heist op de Berg...