Groep keert zich tegen politieagenten in Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Een vechtpartij tussen twee mannen van 20 en 50 jaar uit Schiedam liep donderdagavond 20 juli tussen 21.30 en 22 uur in de Van Leewenhoeckstraat enorm uit de hand. Nadat omstanders zich ermee gingen bemoeien en zich tegen de agenten keerden, zagen de agenten zich genoodzaakt om spoedassistentie te vragen van collega’s om de uiterst agressieve groep onder controle te krijgen. Er zijn beelden gemaakt en om het geheel in kaart te brengen, ontvangt de politie die graag.

Agenten kregen donderdagavond 20 juli een melding dat er twee mannen aan het vechten waren in de Van Leeuwenhoeckstraat in Schiedam. Toen agenten één van de twee wilden aanhouden voor belediging en meerdere omstanders zich ermee gingen bemoeien en zich tegen de agenten keerden, escaleerde de situatie snel.

- Advertisement -

De twee agenten riepen direct om hulp van andere agenten en die extra inzet was hard nodig. Uiteindelijk waren 17 toegesnelde agenten extra nodig en werd fysiek geweld toegepast om de uiterst agressieve personen onder controle te krijgen. Ook is gedreigd met het stroomstootwapen.

Vier mannen in de leeftijd van 20, 28, 50 en 53 jaar uit Schiedam en een vrouw van 46 jaar uit Schiedam zijn aangehouden. Zij zijn inmiddels heengezonden, maar blijven wel verdachte. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Informatie en beelden

Het is een feit dat omstanders de vechtpartij hebben gefilmd. Die beelden spelen een belangrijke rol in het onderzoek dat recherche is gestart. Heeft u beelden en/of informatie die van belang kan zijn om een compleet beeld te krijgen? Laat het de politie weten. Kijk voor meer informatie op politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw aanhouding voor reeks explosie bij partycentrum in Schiedam

Schiedam - In het onderzoek naar de reeks explosies bij een horecagelegenheid aan de De Brauwweg in Schiedam...

Flinke brand op galerij van flat Lange Nieuwstraat Schiedam

Schiedam - Vrijdagmiddag omstreeks 16:25 is er een melding binnengekomen van een brand in een flatwoning aan de...

Gewonde na schietpartij Parallelweg Schiedam

Schiedam - Donderdagavond 7 september rond 19.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Een man raakte vermoedelijk al...

Opnieuw explosie bij Turks trouwcentrum De Brauwweg Schiedam

Schiedam - Het zalencentrum voor onder andere Turkse feesten aan de De Brauwweg in Schiedam is afgelopen nacht...