Dode en twee zwaargewonden na ongeluk met vrachtwagen A15 Rotterdam-Charlois (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ernstig ongeluk met een vrachtwagen zijn zondagmiddag twee personen inzittenden van een personenauto zwaargewond geraakt, de chauffeur van de vrachtwagen is om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op de A15 nabij de afrit Rotterdam-Charlois.

- Advertisement -

Door een nog onbekende oorzaak raakte de vrachtwagen vanaf de hoofdrijbaan van de weg en kantelde. Hij nam daarbij een Mini Cooper mee, daarin zaten twee personen. De Mini werd compleet verdrukt door de vrachtwagen, de vrachtwagen zelf kwam tegen de vangrail tot stilstand.

De hulpverleners rukten in grote getale uit. Een traumahelikopter landde op de snelweg. Naast de brandweer kwamen er meerdere ambulances ter plekke om gewonden te verzorgen en naar het ziekenhuis te brengen. De brandweer heeft de chauffeur uit de cabine van de vrachtwagen moeten bevrijden. Toen bleek dat de man al was overleden. De twee inzittenden van de personenauto werden al vrij snel naar het ziekenhuis vervoerd.

De snelweg werd in de richting van de Europoort vrijwel volledig afgesloten. Op de hoofdrijbaan zijn twee rijstroken afgesloten, de parallelrijbaan is volledig dicht. De afsluiting zal vermoedelijk nog enkele uren duren vanwege het sporenonderzoek van de politie en bergen van de voertuigwrakken.


 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Cobra gevonden na vechtpartij Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag een cobra gevonden na een vechtpartij. Agenten...

Viertal overvalt woning Zegwaardstraat Rotterdam

Rotterdam - Vier mannen hebben afgelopen nacht een woning aan de Zegwaardstraat in Rotterdam overvallen. De politie werd...