Verwarde naakte man wordt onwel en overlijdt op politiebureau Apeldoorn

Date:

Deel bericht:

Apeldoorn – Op het politiebureau van Apeldoorn is zondagmiddag een arrestant onwel geworden en overleden. De man was kort daarvoor door agenten aangehouden vanwege verward gedrag aan de Wormenseweg in Apeldoorn.

Agenten gingen rond 15.00 uur af op de melding van de verwarde persoon. Hij zou onder andere naakt op straat hebben gelopen, meldt Omroep Gelderland. Kort na aankomst op het bureau werd hij onwel, agenten hebben nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar het mocht niet meer baten.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Zoals gebruikelijk is de Rijksrecherche ingezet om onderzoek te verrichten. Gekeken wordt onder andere over het overlijden verband houdt met de arrestatie of zijn verwarde gedrag.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man aangehouden voor ontucht cliënten van zorginstelling

Apeldoorn - De politie heeft vandaag een 36-jarige verdachte aangehouden die wordt verdacht van ontucht met cliënten in...