Dode na ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen

Date:

Deel bericht:

Beneden-Leeuwen – In het Gelderse Beneden-Leeuwen is maandag tegen het eind van de middag een bestuurder van een bestelbus om het leven gekomen. Rond 17.20 uur botste de bestelbus van de man op de N322 frontaal met een vrachtwagen.

Bij aankomst van de hulpdiensten was er sprake van een forse ravage. Op de weg lagen veel brokstukken, ook het motorblok van de bestelbus lag los op de weg. De vrachtwagen stond dwars over de weg met de neus in de berm. Medische hulp van de hulpdiensten mocht niet meer baten voor het slachtoffer.

- Advertisement -

De politie sloot na het ongeluk de Maas en Waalweg N322 volledig in beide richtingen af. De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plekke onderzoek verricht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd