Politie onderzoekt auto vol jerrycans op Capelseweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagochtend 26 juli heeft de politie een auto vol jerrycans aangetroffen. De brandweer verricht metingen en doet onderzoek naar de inhoud.

Agenten zagen op de A20 de bewuste Toyota rijden. Vanwege het hoge aantal autodiefstallen van die specifieke type auto, besloten agenten om deze aan een controle te onderwerpen. Deze werd stilgezet bij het tankstation op de Capelseweg.

- Advertisement -

Zodra de agenten in gesprek gingen met de automobilist, roken zijn een penetrante chemische lucht. Toen agenten een beter kijkje namen, bleek de auto vol te liggen met ventilatoren en jerrycans met een onbekende vloeistof.

Terwijl de omgeving rondom de auto werd afgezet, kwamen meerdere specialistische eenheden ter plaatse om de auto en de inhoud te onderzoeken. Vooralsnog is niet bekend wat voor chemicaliën er in de auto lagen.

De auto bleek overigens inderdaad gestolen. De nummerplaten die erop zaten waren vals en er was gerommeld met het chassisnummer. De 48-jarige automobilist is aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kind zwaargewond na val van balkon van der Helmstraat Rotterdam

Rotterdam - Een kind is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat deze van een balkon op de derde verdieping aan...

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Drie verdachten aangehouden na cocaïnevangst in Rotterdamse haven

Rotterdam - De politie heeft drie Rotterdammers aangehouden na een cocaïnevangst in de Rotterdamse haven. De vondst werd...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...