Jongen (17) in been gestoken bij beroving 1e IJzerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 17-jarige jongen uit Hoogvliet is op 26 juli op de 1e IJzerstraat in Rotterdam beroofd door twee onbekende jongens. Eén van hen stak de jongen ook nog in zijn been. De politie zoekt getuigen en beelden.

De jongen zou rond 21.00 uur in Delfshaven iemand ontmoeten voor een verkoopafspraak. Op de 1e IJzerstraat zag het slachtoffer twee jongens op zich afkomen. Eén van hen pakte de tas van het slachtoffer af. De ander greep hem stevig vast en stak hem in zijn been. De jongens gingen er vervolgens met een tas vandoor. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwonding.

- Advertisement -

Signalement
De daders hadden het volgende signalement:

  • Dader 1 was een man  van ca 1.80m lang, dun postuur, braids (vlechten die naar voren hangen). Hij droeg zwart trainingspak, zwarte schoenen, diamanten oorbellen en een zwart nektasje.
  • Dader 2 was ook donker getint, had een donker afro-kapsel en hij droeg een grote gouden zonnebril. Hij was ongeveer 1.80m en had een gezet postuur. Hij droeg een blauw gekleurd pufferjack,  een tasje met zwart en witte accenten, een joggingbroek en zwarte schoenen. Hij sprak Nederlands.

Bel de politie
Zag je de beroving gebeuren of weet je meer van de daders? Of heb je beelden van hen? Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...