Gasexplosie verwoest woningen Harderwijkstraat Lelystad

Date:

Deel bericht:

Lelystad – Door een enorme gasexplosie zijn vrijdagochtend in de Harderwijkstraat in Lelystad-Haven drie woningen onbewoonbaar geraakt. De woning waar de gasexplosie plaatsvond is volledig verwoest. Alle gevels en het dak liggen eruit, er vielen gelukkig geen gewonden.

De brandweer werd afgelopen nacht rond 05.00 uur gealarmeerd. Bij aankomst troffen zijn een gigantische ravage aan. De voor- en achtergevel van een woning is compleet weggeslagen. Twee aangrenzende woningen zijn door de explosie eveneens zwaar beschadigd geraakt.

- Advertisement -

Waardoor de explosie heeft plaatsgevonden is nog niet bekend. Wonder boven wonder waren de bewoners van het getroffen huis op vakantie. Ze zijn inmiddels op de hoogte van de explosie. De twee aangrenzende woningen zijn ook zwaarbeschadigd geraakt. Volgens een woordvoerder van de brandweer loopt er overal water, zijn de gevels ontzet en is de elektra stuk.

Energiebedrijf Liander is hard aan het werk om de gasaansluitingen af te sluiten.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ouders geven 7 maanden oude baby mee aan politie na melding huiselijk conflict

Lelystad - Ouders van een 7 maanden oude baby hebben woensdagmiddag hun baby meegegeven aan de politie. Dat...

Staatsbosbeheer begonnen met afschieten edelherten Oostvaardersplassen

Lelystad - Maandagochtend 10 december is Staatsbosbeheer begonnen met het afschieten van ruim achttienhonderd edelherten in de Oostvaardersplassen. Het...